Alma Harrewijn, oedeemfysio- en compressietherapeut, is eigenaar van Moving to Better Health. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het aanmeten van compressiehulpmiddelen. Alma staat als fysiotherapeut geregistreerd in het BIG-register onder nummer 79033777804 en is ingeschreven in het algemeen- en het oedeemkwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en is lid van de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapeuten binnen de Lymfologie en Oncologie (NVFL).

 

Van 2014 tot en met 2023 heeft zij het Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem (NLNet) in de Raad van Advies van de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH), afdeling compressiehulpmiddelenzorg.

 

Alma was tussen 2013 en 2021 eindredacteur van de Lymfologica, het magazine van NLNet. In die periode schreef ze ook voor de Lymfologica boekbesprekingen en de voedingsrubriek Ratatouille. Daarnaast is zij co-auteur van de boeken Omgaan met Lymfoedeem (2009), Voices of Lymphedema (2007) en Living Well with Lymphedema (2005).

 

Ook redigeert of corrigeert Alma op verzoek bidprentjes. Meer informatie hierover kan via het contactformulier aangevraagd worden.

Foto: Godfried van Utrecht